Doorvoerdichting Kelder

In een nieuwgebouwde of een bestaande kelder zijn de leidingsdoorvoeringen of kabeldoorvoeringen een potentiële lekkageplaats. Deze doorvoeringen kunnen aan de binnenzijde lekken ( langs bijvoorbeeld de telecombedrading ) of langs de buitenzijde van de mantel.
Wij gebruiken een plastische kelder doorvoerdichting afdichtingsmassa dat toegepast kan worden op een droge of natte ondergrond om doorvoerlekkage te stoppen.

Voor het afdichten wordt een rug-vulling geplaatst. Na het aanbrengen van de kit wordt er een afsluitmortel aangebracht.Deze werkzaamheden kunnen bij een nieuwbouwkelder tegelijkertijd met de buitenafdichting besproken worden.

De innovatie van de ééncomponenten dichtingspasta draagt zorg voor een veilig en droog interieur. Het verbruik is zeer economisch. Waterdicht maken van doorvoeren gaat snel en veilig vanwege de eenvoudige verwerking.
De doorvoerdichtingskit is gemaakt uit Polyolefinen. Het materiaal krimpt of droogt daarom niet uit, het blijft duurzaam plastisch. Vanwege deze eigenschap kunnen er ook nadien kabels door het materiaal getrokken worden. De kit is damp- en waterdicht en is geschikt voor situaties met grondvocht of drukkend water. De plasticiteit van dit product zorgt voor een blijvende waterdichtheid en biedt de mogelijkheid om later nieuwe kabels bij te trekken zonder het bestaande materiaal te moeten verwijderen.

Offerte aanvragen


close-link

Informatie Brandwerende Afdichtingen
close-link