Over ons

RPS bv
Research & Protection Solutions Bv

Waterdichting is dé stilzwijgende kracht achter elk gebouw

Een goede waterdichting voorkomt binnendringend water en daarmee grote schade aan ondergronden.

Vast, vloeibaar en gasvormig; er is niets flexibeler dan water en het is de enige chemische verbinding op aarde die in 3 fysische vormen voorkomt.
RPS bv, biedt dé weerstand die water in alle opzichten tegenhoudt. Met innovatieve afdichtingssystemen die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen, beschermd en behoud RPS bv waardevolle ondergronden en gebouwen.

Waar water is, is RPS bv dé oplossing!

Research & Protection Service bv (RPS bv) te Kinrooi, opgericht in 2015 door Guy Steensels, is een onderneming die zich toelegt op systemen voor specialistische bouwchemicaliën op het gebied van waterdichting, betonreparatie, versteviging van constructies, industriële vloeren en high performance coatings.
Het bedrijf staat voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid.
Als bouwpartner is RPS bv zeer nauw betrokken bij het onderzoeken en het aanbieden van kwalitatieve, krachtige vochtweringsoplossingen. Op basis van jarenlange ervaring en vakmanschap wordt de hoogste kwaliteit op het gebied van waterdichting gewaarborgd.

RPS bv werkt samen met leveranciers die hun producten in de praktijk testen. Op deze manier blijven zij hun afdichtingssystemen doorontwikkelen op gebied van innovatieve oplossingen.

RPS bv helpt u uit de brand!

RPS bv is naast waterdichting ook expert in brandwerende oplossingen door het maken van brandwerende afdichtingen en doorvoeringen. Zij onderscheiden zich in deze markt door continue te streven naar kwaliteit en optimalisatie van brandpreventie.
Brandwerende doorvoeringen spelen hierin de hoofdrol. Doorvoeringen en sparingen zijn voor elk een bedreiging voor de brandwerendheid. Binnen dit specialistisch vakgebied bied RPS bv de meest haalbare brandveiligheid aan door hoge eisen te stellen aan brandwerendheid.

Hun missie: het bevorderen van de brandveiligheid in de woon-, werk- en leefomgeving van mensen op het hoogst haalbare niveau!

Door de ervaring en de vele projecten binnen de Benelux waar RPS bv nauw bij betrokken is, zijn er nog andere diensten en oplossingen in de loop der tijd bijgekomen om zo een totaaloplossing te kunnen bieden ronde het beschermen en waterdicht inwerken van de diverse bouwelementen.

Zo biedt RPS een oplossing voor het waterdicht inwerken van kelders aan de negatieve zijde (binnen zijde van kelders). Een oplossing om met dunne systemen een duurzame waterdichting en slijtlaag aan te brengen voor balkons, terrassen, hellingbanen, parkings en moeilijke dakstructuren.

Kwaliteit

RPS bv hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en werkt daarom uitsluitend met zeer duurzame producten van de hoogste kwaliteit.

Expertise

RPS bv is als applicateur sinds 2015 actief in de uitvoering van waterdichting. Het team bezit elk op zich de nodige expertise die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd. Regelmatig worden er bijscholingen gevolgd i.v.m. de diverse producten.
Deze bijscholingen worden onder andere georganiseerd door de partners en leveranciers van RPS bv.

Betrouwbaarheid

Naast het nakomen van alle afspraken/overeenkomsten, is garantie een belangrijk aspect.
“In vele gevallen geven wij naast productgarantie ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft net dat kleine beetje extra vertrouwen”.

Offerte aanvragen


close-link

Informatie Brandwerende Afdichtingen
close-link